Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov - Ravel 0:5

Vaňov – Ravel 0:5 (0:3)

sestava – Červinka – Harciník, Dvořák, Krnáč (78. Kodat), Brabec – Šimek (60. Hanták), Houda, Vaňkát, Sibal (74. Hájek) – Stehlík, Němeček

               Náročných 15 dní pokračuje. 5 zápasů sobota – středa – sobota – středa. A z toho 4 zápasy venku. V sobotu nás čekal ten domácí s vedoucím Ravelem. Po výhře ve Skoroticích na 1. Máje jsme byli trochu psychicky nahoře. Ale věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý zápas a lehký soupeř.

                A to se od úvodního hvizdu potvrdilo. Hosté na nás vlítli pěkně z divoka. Od úvodního hvizdu do poločasového měl převahu, kterou proměnili v pětačtyřicetiminutovce ve vedení 3:0. My jsme se snažili také útočit, měli jsme šance, ale bohužel jsme neproměnili.

                Ve druhém poločase soupeř svůj náskok zvýšil. Po konečném hvizdu na světelné tabuli svítil výsledek 0:5. A to ještě Červinka v naší bráně vytáhl několik pěkných zákroků a zabránil dalším brankám. Naše příležitosti zůstaly nevyužité, několikrát jsme mohli jít do brejkové situace, ale v poslední chvíli jsme nedokázali přejít přes rychlé obránce hostů. Jedinou menší kaňkou v zápase bylo zbytečné vyloučení Pulka 85. minutě, který neudržel nervy na uzdě a našemu Houdovi dal facku. A za již rozhodnutého stavu vytáhl rozhodčí červenou kartu.

                 Nutno podotknout, že Ravel zvítězil zaslouženě. Po podzimním utkání změnili kádr k nepoznání, samé mladé hráče. A v tomto složení ve II. třídě nemají konkurenci.

                 Další zápas hrajeme opět ve středu, na státní svátek 8. 5. Jde o odložené 2. kolo, které se kvůli špatnému počasí v březnu neodehrálo.

                 Tak pojďme hoši zabojovat a přivezeme si 3 body!!!

 Vaňov do Toho!!!

  copyright by Drtikol