Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov - Šluknov B očima Úd

8. 6. 2007
 

Vaňov přikoval rezervu Šluknova ke dnu tabulky

 
VAŇOV - Domácí derniéra se fotbalistům Vaňova v A skupině I. B třídy vydařila, když porazili šlukovskou rezervu 3:0 a přikovali soupeře ke dnu tabulky.
 
 

Spokojený kouč

„Tradičně jsme jako v průběhu celého jara lepili sestavu, ale cíl, kterým bylo potvrdit vysokou výhru ze hřiště Heřmanova, se nám podařilo spplnit,“ začíná hodnocení utkání spokojený kouč Emil Rilke.

„Matyscsak hrál v B mužstvu, po dlouhé přestávce se představil Donauf a stejně tak i Pec. Spokojen jsem byl s bojovností, po vedení po první půli jsme tentokrát ustáli i vstup do druhého poločasu a zisk tří bodů byl zasloužený,“ konstatuje Rilke a na adresu soupeře říká: „Hosté pro udržení šance potřebovali vyhrát, takto jsme je zřejmě odsoudili k sestupu.“

Důležitý gól

Do vedení se dostal Vaňov po půlhodince hry. Vedoucí gól byl důležitý a vstřelil ho hlavou Jaroslav Dvořák po perfektně rozehraném trestném kopu Bouši.

„Pět minut před koncem první půle mohl zvýšit Stakič, který byl faulován v pokutovém území, penalta se však nepískala,“ popisuje vaňovský kormidelník průběh zápasu.

V šedesáté minutě unikl Machek a Vaňkát pojistil vedení a definitivní rozhodnutí padlo v 78. minutě, kdy po přihrávce Příhody skóroval Stakič. „Tím jsme se vlastně definitivně zbavili mmožných starostí s bojem o záchranu,“ oddechl si Rilke.

Po výhře s B týmem Šluknově čeká na Vaňov poslední utkání sezony, ve kterém se představí na mojžířském hřišti. „To už by na kvalitním trávníku mělo být pohodové utkání. Snad se vydaří i počasí a bude k vidění kvalitní fotbal,“ přeje si vaňovský trenér Rilke.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář