Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov - TJ Dubice 1:9 (0:2)

9. 9. 2014

 Sestava: Jakša - Adamec, Navrátil, Caninec, Příhoda - Burkovec, Vondra, Orság, Kula - Rytíř J., Rasocha

Střídali: Veselý (Vondra), Brabec J. (Orság)

 

K důležitému zápasu a za hezkého počasí 3.třídy okresního přeboru v sobotu 7.9. nastoupil Vaňov proti celku Tj Dubice. Vaňovští po sestupu s druhé třídy ještě nebodovali a to chtěli napravit v tomto derby s týmem z nedalekých vršků.

Zápas začal aktivní hrou našeho týmu, ale však neplodným zakončením. Dubičtí se jen bránili a nakopávali dlouhé míče dopředu. V polovině první půli se hosté dostali do vedení po chybném odkopu domácího brankáře. Hostům to vlilo krev do žil a byli o něco lepší jak domácí. K tomu jim pomohla i hrubka obránců, kdy na půlce nikým nehlídaný hráč dostal dlouhý balón a zastavil jej až domácí gólman za cenu žluté karty a pokutového kopu. Z penalty se hosté nemýlili. Za stavu 0:2 v náš neprospěch se šlo do kabin.

Na druhou půli jsme byli odhodláni něco s výsledkem udělat, protože herně tomu výsledek určitě neodpovídal. Avšak odhodlání nebylo k ničemu, protože po dalších hrubkách nejen obrany jsme zanedlouho inkasovali 3. a 4. gól, 5. jsme si dali vlastní a 6. jsme dostali z pokutového kopu.. Po té se zápas prakticky dohrával. My jsme se stále snažili držet míč, ale soupeř nakopávanými míči za obranu přidával další laciné góly. Jediný úspěch domácích zaznamenal Adamec. Hosté si tak bohužel dokráčeli k jednoznačnému vítězství 1:9.

Příští kolo nás čeká neznámý soupeř Lokomotiva Děčín, tak doufáme že nás tento propadák nakopne a mi konečně urveme nějaký bod.
 


Fotky ze zápasu