Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov B - Chlumec B 2:2

24. 9. 2007
Vaňov B - Chlumec B 2:2 (1:1)

Vaňov B - Chlumec B 2:2 (1:1)
branky Vaňova - Matiscsak Ludva, Pec Ventel (Hadži)

sestava
Karas - Dovolil, Příhoda, Brabec Jiří, Caninec - Matiscsak J., Stakič, Záleský, Matiscsak L. - Pec, Adamec

    Utkání vůbec nenapovídalo souboji lídra tabulky s posledním celkem. Domácím vůbec zápas od začátku nevyšel, chyběla přesná přihrávka a pohyb. Sice hned ve druhé minutě Ludva po pěkném centru Adamce zaskóroval, nevyužili jsme ještě pár šancí. Ty byly ale nemastné neslané. Hosté zahrozili jen tím, že se dostali několikrát do našeho vápna, ale našeho gólmana téměř nezaměstnali. Bohužel pro domácí, hosté svoji jedinou vážnější šanci proměnili.
    Poločas 1:1, domácí trenér Donauf byl velice rozčarován. Pokyny, které naordinoval, jeho svěřenci vůbec neplnili. Do druhého poločasu šli naši borci s cílem zvýšit náskok a dohrát zápas v klidu.
    Bohužel, i ve druhém poločase se náš B-tým trápil, chyběla mezihra. Hned v úvodu druhé půle jsme obdrželi branku po pěkně sehraném nepřímém kopu na první tyč. Nerozehřátý Karas neměl šanci. My na druhé straně jsme měli pár šancí, ale branka ne a ne padnout. V 80. minutě konečně - navrátilec Hadži pravým českým bodlem z velkého vápna a z poza obránce vystřelil k pravé tyčce. Góóóĺ. Teď už jen udržet skóre nebo přidat jeden gól navrh. Jenže to se nepovedlo a 2 minuty před koncem prokličkoval jeden z útočníků Chlumce z půlky až k velkému vápnu a trefil se nádherně do levé šibenice. Karas v brance byl na balón opět krátký.
    Konečný stav tedy 2:2. Naši kluci z Béčka opět soupeře podcenili, tak jako hráče z rezervy Svádova. Jenže proti tomuto béčku jsme proměnili šance. Proti Chlumci to bylo celkově špatné. A to hosté hráli od 60 minuty o devíti hráčích v poli.
    V tabulce jsme klesli na druhé místo, suverénní rezerva Mojžíře zatím ještě neztratila ani bod. Nevadí kluci, jdeme dál do dalšího zápasu s cílem zvítězit. Čekají nás Povrly B. Hodně prestižní zápas.

copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář