Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov B - Dubice 1:1 (0:0)

19. 10. 2008
Vaňov B - Dubice 1:1 (0:0)

sestava:
Burg - Dovolil, Caninec, Brabec Jiří, Příhoda (55. Hájek) - Matiscsák L., Pec (75. Šebík), Adamec, Hamala - Hanták, Kodat
lavička: Brabec Jan

     Po posledním nezdaru v Mojžíři nás čekal tým, který je pravidelným účastníkem II. třídy a každým rokem se drží v popředí. Zvláště nebezpečným hráčem v řádách hostujícího týmu je zkušený matador Matzke se svoji nebezpečnou levačkou. Na tohoto hráče jsme si měli dát pozor.
     A také dali, za celý zápas se nedostal k žádné přímé střele, vyjma jednoho trestného kopu, který mířil doprostřed branky a Burgr si s ním poradil. Hlavně v prvním poločase hráli obě mužstva velmi nepřesně, kazili přihrávku za přihrávkou. Domácí ani hosté se nedostali do nějaké vážnější šance, brankáři se tedy moc nezapotili.
     Ve druhém poločase jsme byli o něco aktivnější. Kodat neproměnil svůj únik, kdy na levé straně běžel sám na brankáře. Branku minul. Dvě takto podobné šance ci vypracoval i Hanták, bohužel ani jednou neuspěl. 20 minut před koncem se trefil hlavou Caninec po rohovém kopu. Chtěli jsme potvrdit druhou brankou, bohužel tomu bylo naopak. Obdrželi jsme vyrovnávací branku. V našem vápně si obrana neporozuměla, míč napálil jeden z dubických hráčů k tyči. Burgr si na míč šáhl, ale od prstů se odrazil k tyči a odtud do branky. Stav 1:1 zůstal až do konce.
     Je to škoda, opět ztracené body. To by nás mohlo mrzet. Ale sezona je dlouhá a tak po sérii nezdarů nebudeme věšet hlavu. V přístím zápase se pokusíme dovézt body z Tisé, kde to bude velice těžké.


copyright by Drtikol