Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov B - Malé Březno 5:0 (4:0)

25. 5. 2008
Vaňov B - Malé Březno 5:0 (4:0)

sestava
Karas - Novotný L. (55. Dovolil), Brabec Jiří, Caninec, Příhoda - Hamala, Adamec, Matiscsák J., Hájek (65. Matiscsák L.) - Pec (80. Brabec Jan), Hanták
střelci: Hanták 3, Pec, Matiscsák J.


    Béčko chtělo doma konečně vyhrát. Dříve nedobytná tvrz, nyní na jaře naše rezerva doma ještě nevyhrála. Soupeř je na předposledním místě, umíme na něj zahrát.
    A byl to od začátku, hlavně první poločas, zápas na jednu bránu. Hosté hrozili jen z nakopávaných míčů a rychlých brejků, vážně však naši branku neohrozili. Za první poločas se trefil 3krát Hanták, když doslova hostujícího brankáře propálil. Jednu tefu přidal Hadži, který dorazil dělovku Příhody z přímého kopu (taková rána, že ji gólman nemohl udržet). Několik šancí jsme ještě spálili, do kabin se odcházelo za stavu 4:0 pro nás. Takovýto výsledek byl na podzim v Malém Březně na konci zápasu.
    Ve druhém poločase jsme dost polevili, přeci jenom jsme si mysleli, že máme vítězství v kapse. Hosté nastřelili jednou břevno a dvakrát tyč, naše obrana nechala i několikrát vyniknout Karase v bráně, který předvedl skvělé zákroky. Hanták mohl přidat čtvrtou branku, z malého vápna netrefil. Definitivní pojistku na 5:0 přidal Ježek hlavou po rohovém kopu. Ještě další dvě slibné šance zahodil. Na hřiště mohl tak vlítnou i Čóča, který krásnou uličku od svého bratra Drtikola nedoběhl, hostující brankář byl u míče dříve.
    Zápas se odehrál v klidu, výborně ho odřídil rozhodčí Tachecí. Hrálo se bez karet na perfektně připraveném a střiženém trávníku. My jsme mohli konečně oslavit první jarní domácí výhru v této sezóně. Příští kolo nás čeká boj o druhé místo v Přestanově s místní rezervou.

copyright by Drtikol