Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov B - Přestanov B 2:0, ani v utkání druhého se třetím rezerva nepokořena

1. 11. 2007

TJ VAŇOV "B" - FC PŘESTANOV "B" 2:0 (0:0)

branky: Bárta, Pec

sestava: Karas - Bárta, Caninec, Duchoň, Příhoda - Matiscsák J., Zikmund(75.Matiscsák L.), Machek, Brabec Jiří - Pec(85.Brabec Jan), Veselý(90.Novotný)

Na umělé trávě MFK, pod umělým osvětlením, se odehrál další zápas našeho béčka. Zápas měl také velmi netradiční výkop, začal ve 20:00.

Do branky se tentokrát postavil Karas, který i trochu se štěstím svůj tým podržel v několika nebezpečných situacích Přestanova. Z vaňovských šancí v prvním poločase stojí za zmínku Machkova střela po přihrávce Veselého a Brabcův samostatný nájezd od půlky hřiště, který si na dvakrát vylámal zuby na brankáři Přestanova. Hlavním protagonistou prvního poločasu byl ale rozhodčí ZÍMA, který pohledný zápas nesmyslně kouskoval a rozdával žluté karty, nad kterými zůstával rozum stát. Na to doplatil Machek, ten obdržel už v prvním poločase nesmyslnou červenou.

Tento moment kluky zdravě nabudil, a i když měl Přestanov mírnou územní převahu, dokázali nakonec urvat všechny body. Jako klíčový se ukázal být jediný výlet stopera Bárty do otevřeného středu hřiště, a jeho přízemní rána přesně k tyči 1:0. Druhou ránu zasadil Vaňov z přímého kopu. K rozehrání se postavil Příhoda, jenž svojí jedovatou levačkou orazítkoval tyč. Z následné dorážky ještě neuspěl Veselý, míč se ale odrazil před rumunskou akvizici ve vaňovských barvách Pece, který pohodlně vsítil 2:0. Po této brance už se zápas pouze dohrával, a tak mohla po závěrečném hvizdu propuknout Vaňovská radost.

V dalším zápase čeká béčko poslední tým tabulky Božtěšice.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super!!!!!!

Drtikol,2. 11. 2007 5:35

Až do brzkého rána někteří aktéři oslavovali vítězství. Super zápas se vším všudy. Díky všem, mám nesmírnou radost, že jsme ty namyšlence rozsekali.