Jdi na obsah Jdi na menu
 


VAŇOV B - TELNICE 0:3

31. 3. 2007

PROKLETÍ NOVÝCH SÍTÍ?

ObrazekVaňov- Poslední březnový den sehrálo naše bengo premiérový zápas na domácím hřišti v jarní části sezóny a postavení v tabulce naznačovalo, že TELNICE nebude vážnější překážkou. Opak byl ale pravdou, a stejně jako minulý týden v zápase Áčka, ani jeden Vaňovák nerozvlnil nové sítě, naopak soupeř si s chutí zastřílel.

Již od počátku zápasu bylo jasné, kdo bude pánem na hřišti. Ačkoli v herní fázi bylo utkání celkem vyrovnané, směrem dopředu byl soupeř mnohem nebezpečnější. Naši hráči zaostávali zejména v rychlosti. Před koncem první půle Telnice udeřila z rohového kopu, když úplně volný hráč pohodlně skóroval 0:1.

V druhém poločase jsme se dokázali dostat do několika slibných šancí. Zejména šance Ády a střela Františka volaly po gólu, bohužel hostující brankář byl proti a skvělými zákroky naše šance zmařil. V tu chvíli byla citelně znát absence nejlepšího střelce béčka Hantyho. V tu chvíli už naši hráli vabank a soupeř naší otevřené obrany dokázal dokonale využít. Konečný výsledek 0:3 je pro nás nakonec milosrdný!

Nezbývá než doufat, že příští týden někdo z Áčka nové sítě konečně odemkne!

TJ VAŇOV "B"- TELNICE 0:3 (0:1)

Sestava- Burgr-Brabec, Štěrba, Duchoň, Dovolil- Záleský, Matiscsak L. (Pankrác), Matiscsák J., Příhoda- Stehlík, Adamec

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katastrofa

Plukas,3. 4. 2007 12:44

Takhle špatnej zápas jsem snad ještě nehrál :-(

Die Katastrofe...

Drtikol,1. 4. 2007 20:56

Tento zápas se nám opravdu nevydařil, ani mě.. Aspoň jsem byl nejkrásněji oděný hráč... :--))