Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov B - Tisá 1:1 (0:0)

12. 4. 2010
Vaňov B - Tisá 1:1 (0:0)


branka: Caninec z penalty
sestava
Burg - Veselý, Caninec, Brabec Jan, Brabec Jiří - Adamec, Šimek, Dvořák Jaroslav, Hamala - Hanták (60. Vondra), Pec

     Vaňovská rezereva po prvních dvou zápasech získala 4 body, hlavně 3 body z Velkého Chvojna minulý týden jsou velmi cenné.

     Dnes nás čekal soupeř, který je jen 2 body před námi. Dolní patro tabulky je vyrovnané, chtěli jsme vyhrát. A bylo to od úvodního hvizdu vidět. Hrálo se hlavně na půlce soupeře, hosté hráli na brejky. Za celý poločas měli dvě nebezpečné hlavičky po standartních situacích. My jsme měli také několik šancí, bohužel jsme akce nedotáhli do zdárného konce, branku jsem také nevstřelili.

     I začátek druhého poločasu byl podobný, stále jsme se tlačili do soupeřovy branky, ale nebyly to šance, které by hostujícího brankáře ohrozili. S přibývajícím časem se začínali osmělovat hráči Tisé. Dvakrát nepříjemně podběhl míč ze standartní situace náš Bigmac v bráně. To bylo menší varování. Jenže branka padla do sítě hostů. Z penalty se trefil Láďa Caninec. A to bylo od nás vše. Inkasovaný gól jako by hosty probudil. Svoji běhavostí nás přehrávali a zatlačili do vápna, úplně nám vypadla střední záloha. Pojistku mohl přidat Hanták, který ve dvou slibných šancí bohužel nezakončil, tak jak by měl a tak jak chtěl. Mohli jsme se uklidnit, ale nestalo, naopak, inkasovali jsme po chybě ve středu hřiště a následném brejku. Do konce zápasu jsme se už jen bránili. Můžeme být rádi za bod.

     Příští zápas se opět kreje s týmem A. Jedeme ven, kde nám soupeřem budou Dubice. Bude to těžké utkání, šanci dostanou mladí, tak věřme, že přivezeme alespoň bod.

copyright by Drtikol