Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov bodoval v Srbicích proti Chlumci

5. 4. 2009

Ve druhém jarním kole Vaňov zavítal do Srbic na umělou trávu, kam si přeložil toto utkání Chlumec. Svoji premiéru v mistrovském zápase za Vaňov si odbyli brankář Dušovský a útočník Zemín a oba předvedli, že budou velkým přínosem.

První poločas byl Vaňov lepším týmem a vypracoval si také dost příležitostí. Střela Dvořáka J. šla těsně vedle, Machkovi zase hlavičku z ideální pozice zlikvidoval golman domácích a několikrát zakončoval po rohových kopech také Zemín. Ani jeho pokusy si cestu mezi tři tyče nenašly. Chlumec si vytvořil během prvního poločasu dvě velké šance a jednu z nich v závěru poločasu proměnil. Této brance předcházela série chyb ve vaňovské obraně.

Vaňov nepolevil v tempu ani ve druhém dějství. Na branku Chlumce se valil jeden útok za druhým. Jeden z úniků Dvořáka T. zastavil nedovoleně ve vápně domácí obránce a stala se nevídaná věc. VAŇOV KOPAL PRVNÍ PENALTU V SEZÓNĚ. Bohužel Ilja Zemín touto šancí pohrdl. Z následného rohu překonal domácího brankáře pěknou hlavičkou Caninec, toho ale zastoupil na brankové čáře obránce. Vaňov se nakonec ale zaslouženého vyrovnání dočkal. Do šestnáctky pronikl Machek a lahůdkově předložil balon Hnízdovy, před kterým zívala prázdná branka 1:1.  Další šanci měl Houda po zpětné přihrávce Hnízda, jeho střela byla přesná, ale postrádala razanci. S přibývajícím časem Vaňovu začínali docházet síly a zbytek utkání se hrál spíše v režii Chlumce. Žádná z jejich akcí ale brankou neskončila. A když Česlák zakroutil trestný kop z ideální pozice pouze do boční sítě Dušovského svatyně, skončil zápas smírně 1:1.

DRTIKOLOVI FOTKY

TJ CHLUMEC - TJ VAŇOV 1:1 (1:0)

branka: Hnízdo

sestava: Dušovský - Caninec, Dvořák J., Protschke, Bouša - Dvořák T., Machek, Šimek(Slanina),Houda(Martinů) - Zemín, Veselý(Hnízdo)