Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov hrál doma, papírově byl hostem. S Chvojnem remizoval 2:2

Velké Chvojno – Vaňov 2:2 (1:1)

Branky Houda, Stehlík

 

sestava – Červinka – Hájek (65. Navrátil), Dvořák Jára, Stehlík, Brabec Jiří (78. Krnáč) – Šimek (60. Harciník) - Houda, Vaňkát, Sibal – Kodat, Němeček

 

      Po Petrovicích nás čekalo venku Velké Chvojno. Na poslední chvíli, v pátek, nám soupeř oznámil, že má nezpůsobilé hřiště. A tak bylo dohodnuto, že se odehraje zápas u nás.

     Náš sekretář Brabi obvolal ještě navečer pár skalních fandů a ti mohli v klidu ulehnout a připravit se na sobotní mač.

     Oproti minulému víkendu už bylo tepleji a příjemněji. Pro všechny zúčastněné bylo jen trochu nezvyklé, že Vaňov byl doma hostem. Papírově.

     Už od úvodního hvizdu jsme byli hodně aktivní, v 10. minutě rozhodčí Bureš měl dle všeho přihlížejících vyloučit stopera z Chvojna, který těsně před vápnem podseknul Němečka, ten běžel sám na gólmana. K překvapení všech ale neudělil ani žlutou kartu!! Možná to byl zlomový okamžik, měli bychom převahu a hrálo by se nám lépe. Nad tím už nelze spekulovat.

     Domácí z Chvojna byli nepříjemní pouze tím, že nakopli dlouhé míče na své dva útočníky a ti si svým mohutnějším tělem oproti Vaňovským bekům Brabce a Hájka, pokryli míč. Přesto, že jsme hráli převážně na půlce soupeře, tak domácí udeřili první. Centr z levé strany Červinka jen slabě vyboxoval na nohu soupeře a ten poslal míč do prázdné kasy.

   Poté jsme měli šance z přímých kopů, Jarda Dvořák těsně minul, Houda napoprvé nedal. Druhý trestňák ale proměnil. Vyrovnáno 1:1 a to zůstalo i do poločasu, další šance jsme neproměnili.

  

    Ve druhém poločase byl vývoj zápasu podobný. Měli jsme míč na kopačkách, i šance. Ale ne a ne se prosadit. Až to vzal za své Radim Stehlík a z 25 metrů krásnou ranou rozvlnil soupeřovu síť. Vedli jsme 2:1. Další šance Němeček, domácí brankář Paradys se štěstím jeho trestňák vyškrábl na roh.

   Z nenadání ale udeřil soupeř. Po nedůslednosti naší obrany se míč šťastně odrážel mezi klubkem hráčů, až se útočník na hrotu ocitl sám před naším stoperem Jardou. Míč si hodil do strany a křižnou ranou překonal po celý zápas nejistého Červinku.

   Na poslední čtvrthodinu poslal hostující trenér Strádal Tibu Krnáče na nějaký ten trestňák, ale jako naschvál jsme už žádný nekopali. Největší šanci neproměnil Kodat, který téměř z půlky běžel sám na brankáře, hnán za silného pokřiku Vaňovskými fandy, bohužel v koncovce selhal. A tak jsme se rozešli smírně 2:2

   Škoda, jsou to ztracené 2 body. Opět nám vůbec nepomohl rozhodčí. Hned v úvodu měl vyloučit stopera z Chvojna. A ve druhém poločase, asi 20 minut před koncem nepískl jasnou penaltu na Kodata.

                Nevadí, v dalším zápase do toho dáme vše a hosty z Malečova pošleme domů do hor s pořádným výpraskem!!!

 

Vaňov do toho!!!

  

copyright by Drtikol