Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov jasně přehrál v přípravě Trnovany

30. 7. 2007
Vaňov - Trnovany 4:0 (2:0)
hráno v Suché

branky: vlastní, Rytíř, Hamala, Martinů

    Vaňovští přijeli na zápas s 19 hráči, takže trenér Rilke měl z čeho vybírat. Prostřídal všechny hráče, celkem v dobrém světle se představil i jeden z dorostenců. Na hostování na podzimní sezónu je již jistý Blažek, zřejmě zůstane i Veselý z Předlic. A také gólman.
    Hřiště spíše přípomínalo louku ve tvaru u-rampy, snowbordisté se mají v zimě aspoň kde vyřádit. Počasí si dělalo své a název obce Suché vůbec nebralo v potaz. Po celý zápas pršelo, takže hřiště bylo pěkně mokré. Někteří hráči s tím měli problémy.
    Vaňovští se ihned do Tranovanských vrhly po hlavě, obránci zejména rychlého T. Dvořáka nestíhali, totéž na levé straně platilo o Rytířovi. Po krásném křížném pasu J Dvořáka ze stopérské pozice Rytíře začala první gólová akce. Rytíř utekl po levé straně, přetažený pas T. Dvořák vracel zpět do vápna, jeden z obránců Trnovan vsítil. Bohužel do vlastní. Asi za 10 minut. vytlačil rozhodčí jasný pokutový kop na vápno. Přímého kopu se ujal Rytíř a vymetl pravou šibenici. Trnovanští se dostávali do vápna z poradicky, jejich největší šanci jeden z útočníků neproměnil. Na přetažený centr k levé tyči si pěkně naběhl, ale branku hlavou netrefil. V druhé poločase si tuto akci zopakoval, jako přes kopírák. Opět neúspěšně.
    Do druhého poločasu nenastoupil zraněný Caninec, později odstoupil i T. Dvořák pro svalové bolesti. Houda odnesl jeden z ostřejších zákroků pohmožděným palcem. Ten mu tak zmodral a natekl, že si na něj mohl nasadit ještě jednu botu. Vaňovští tedy střídali hokejově, trenér Rilke zkoušel různé varianty. Tak, aby za sebe mohli kdyžtak hráči zastoupit při případných zraněních. Trnovanští dvakrát nebezpečně ohrozili Vaňvoskou branku, ale snaha byla marná. Postupně byla znát fyzická síla Vaňovských, a ti přidali ještě dvě branky. Lišácky Hamala z pravé strny z úhlu nachytal gólmana a poslal mu míč po zemi do sítě. Po několika minutách na druhé straně prohouslil Martinů jednoho z beků Trnovan a podél brankáře míč prošel do branky. Do konce zápasu se pak nic zajímavého již nedělo.
    Doufejme, že hra našich boců bude gradovat a vše promění v mistrovských utkáních a budou naplno bodovat.

copyright by Drtikol

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář