Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov měl zápas v Mojžíři skvěle rozehraný, nakonec ale propadl

6. 11. 2011

V posledním utkání podzimu zavítal Vaňov na horkou půdu do Mojžíře. Před 120 diváky hosté předvedli slušný první poločas. Do vedení dostal Vaňov Němeček, který ranou pod břevno zakončil nájezd do kterého ho vysunul Kodat. Mojžíř záhy dokázal šťastně srovnat po standartní situaci. Vaňov ale těsně před odchodem do šaten vsítil druhou branku. Hanták přetáhl centr na zadní tyč, kam si naběhl Dvořák, jenž z nemožného úhlu trefil přesně.

Druhý poločas začal vaňovským tlakem a obrovskými šancemi. Bohužel Němeček, Hanták, Kodat i Dvořák ve svých šancích selhali a následoval zákonitý trest. Domácí hráči z první šance druhého poločasu skórovali a navíc během další minuty přidali další branku. Vaňov na tuto studenou sprchu nedokázal reagovat. Domácí hráči hnaní domácím publikem, navíc s mojžířským rozhodčím v zádech na konci zápasu přidali z pokutových kopů ještě dvě branky a odsunuli tak Vaňov na bramborovou pozici po podzimní části.

TJ MOJŽÍŘ "B" - TJ VAŇOV 5:2 (1:2)

branky Vaňova: Němeček, DvořákBH

sestava: Červinka - Dvořák, Protschke, Brabec - Příhoda, Martinů, Houda, Grummich(60.Harciník) - Hanták(80.Caninec), Kodat