Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov padl doma v derby s Libouchcem

14. 10. 2007
Vaňov - Libouchec 1:2 (0:0)

13. 10. 2007, 16:00
Vaňov - Libouchec 1:2 (0:0)
sestava
Kalina - Bouša, J. Dvořák, Caninec, Bárta - T. Dvořák, Machek, Vaňkát, L. Martinů - Stakič (65. Houda), Rytíř (80. Veselý)

    Po prohře a odevzdaných bodech v Krásné Lípě v minulém kole jsme chtěli v derby zvítězit a přidat na stranu Libouchce první porážku v této sezoně. Tabulka je velmi vyrovnaná a jakýkoli zisk bodů by mužstvo posunul v tabulce výše a také samozřejmě po psychické by nám vítězství určitě pomohlo,
    I když se jednalo o derby, prakticky celý první poločas i část druhého, byla poklidná, žádné hecování. Hrálo se hlavně ve středu hřiště, ani jedno mužstvo si nevytvořilo vážnější šanci. Rychlý T. Dvořák dělal sice obraně hostů problémy, bohužel, své úniky do vápna nedokázal proměnit v přesnější náhrávku. Za poločasového stavu 0:0 se šlo do kabin.
    Do druhého dějství nastoupili obě mužstva beze změn, pokračoval opět neatraktivní fotbal. Více se tlačili do vápna hostů domácí, ani jednu ze svých šacní v první půlhodince druhého poločasu nevyužili. Hosté hrozili hlavně z rychlých brejků, naštěstí si se zapeklitými situacemi naše obrana a brankář Kalina poradili. Čtvrt hodiny před koncem jsme se ujali vedení, odražený míč na penaltě poslal do sítě Bouša. Radost byla obrovská. Od této chvíle se teprve rozproudila hráčům krev v žilách, začalo se více bojovat a obě mužstva přitvrdila. Bohužel, z vedení jsme se neradovali ani 5 minut, po chybě levé obrany a nedorozumění stopérské dvojice domácích utekl jeden z hostujících útočníků. Svůj samostatný sólový únik na Kalinu proměnil. Pro hosty to byla vzpruha, pro domácí šok. A další přišel za 3 minuty. Z 25 metrů vystřelil technickou ranou hostující hráč, Kalina byl moc vyběhnutý z branky, míč ho přeloboval. Hosté během 10 minut skóre otočili. Domácí i přesto nesložili zbraně. Bohužel, ani několik rohů a závar před hostujícím gólmanem alespoň vyrovnání nepřinesly.
    Po dvou zápasech, po kterých jsme mohli mít minmálně 4 body, možná i 6, jsme zůstali s prázdnou. Tímto jsme se přiblížili sestupovým vodám.
    I tak, sezóna je ještě dlouhá, pojďme hoši zabojovat, nejlépe už v Horním Podluží.


copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář