Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov přijel z Podluží bez bodu

30. 4. 2007

Vaňov přijel z Podluží bez bodu

H. Podluží - Vaňov  5:1 (0:0)
28. 4. 2007 – Sobota
branky  Vaňova – Martinů

sestava
Burgr – Bouša, Dvořák J. (70. Vrba), Caninec, Brabec - Dvořák T., Štěrba (46. Houda), Vaňkát, Rytíř – Zlámal (60. Martinů L.), Stakič

Diváků 120

Horní Podluží, to bylo místo, kam zajížděl Vaňovský tým k zápasu dalšího kola I. B třídy. Docela se nám tam daří, tak i tentokráte jsme čekali dovezení alespoň jednoho bodu domů zpět do Vaňova.

Od počátku byla hra velice otevřená, domácí hrozili nakopávanými míči a rychlými brejky. Ryché útočníky obrana Vaňova ze začátku nestíhala pobírat. Hosté se snažili hrát spíše kombinačně, což zas tak na menším hřišti nešlo, ale i tak si vypracovali dost slibných šancí. Několikrát slibně pálil Štěrba, z pravé strany hrozil velice aktivní Dvořátk T., který svou rychlostí dělal velké starosti domácím obráncům. Také Stakič se ocitl v několika dobrých pozicích, možná někdy místo nahrávky volil zbrkle střelu slabší levou nohou. Z volného přímého kopu, který zahrával Rytíř, vznikla nejslibnější šance. Na míč si u zadní tyče naběhl Štěrba, ale mířil do tyče. Podobnou šanci si vytvořili domácí, kdy na přetažený centr jeden z útočník Podluží nedosáhl a slabší střelou orazítkoval tyč.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jednou změnou – Štěrbu, který už toho měl plné zuby, vystřídal Houda. Za druhý poločas si Vaňov nevypracoval moc šancí, párkrát unikl po straně opět rychlík Dvořák T., ale před brankou nebyl nikdo ze spoluhráčů, který by přihrávku dorazil. V 58. minutě zahrozilo v očích lavičky Vaňova. Ve výskoku dostal Zlámal loktem a padl na zem. Rozhodčí neodpískal ani faul, hrálo se dál. Domácí jen nesportovně konstatovali, že tenhle hráč jen brečí. Když se zvedl, bylo jasné že je konec. (diagnóza – spodní 4 zuby zaražené dovnitř, hráč sám odřídil do Ústí, kde mu byl obličej zdrátován). A od této chvíle se stalo, co nikdo nečekal. V59. minutě projel domácí útočník obranou Vaňova jak nůž máslem – 1:0. V 62. minuta – penaltový kop – 2:0. A o minutu později, smůla na straně hostí, odražený míč – 3:0. A bylo po zápase. Za dalších 6 minut padl do sítě Vaňova 4 gól. I tak se snažili Vaňovští hrát a korigovat výsledek. Do konce zápasu inkasovali ještě jednou. 5 minut před koncem korigoval Martinů. Naběhl si na krásný centr Rytíře. To už však bylo pozdě na zvrat. Rozhodčí odpískal konec a Vaňovští se smutně vydali do kabin.

Je to škoda, po celkem vyrovnaném 1. poločase to nevypadalo na takovýto debakl. Bohužel, obrana si vybrala slabší 10timinutovku a důrazní hráči Podluží toho dokázali využít.
Spíše než výsledek ale může hráče i trenéra mrzet ztráta Zlámala-. Dvořákovi J., Brabcovi se obnovila svalová zranění, Vrbův kotník není také zcela v pořádku. Věřme, že týden bude na rekonvalescenci dostatečný, hráči se vzchopí a napraví porážku ničím jiným než výhrou v domácím zápase proti týmu Březin.

 

copyright by Drtikol

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Smůla

Plukas,30. 4. 2007 20:06

Snad jsme si to smůlu už vybrali, teda doufám....
Hlavně ať je Mára Zlámal brzo v pořádku ...