Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov odevzdal body v Krásné Lípě 0:1

6. 10. 2007

V dalším kole fotbalové 1.B třídy zavítalo naše Áčko na půdu nováčka z Krásné Lípy. Vaňov si "skvěle" načasoval odjezd z Ústí a dorazil na místo konání zápasu 15 minut před úvodním hvizdem!!!

Nutno vyzdvihnout, že nerozběhání a nástup prakticky z auta rovnou na hřiště, nebyl v prvním poločase žádný problém. Po celý první poločas jsme drželi otěže zápasu ve svých rukách, bohužel se opět dostavila střelecká krize, která nás trápí již delší dobu. Z mnoha šancí stojí nejvíce za zmínku Machkův lob, který skončil jen těsně nad břevnem branky bezmocného domácího brankáře. Sám na branku domácích se poté řítil Bouša, jehož ale v poslední chvilku zradil kluzký terén. Z trestného kopu jen těsně minul Rytíř. Domácí hrozili pouze ze standartek, všechny ale hosté v čele s Kalinou v brance bez potíží odvrátili. Největší šanci Vaňova v první půli vymyslel Rytíř, který vyzval ke skórování Stakiče, ten se ukvapil a branku hostí minul asi o 15 metrů.

Do druhého poločasu jakoby nastoupili úplně jiné tými. Vaňov ukolébán průběhem první půle a neškodností domácích, úplně vypadl z rytmu. Naopak domácí hned v úvodu prověřili připravenost Kaliny, který ve druhém poločase rozpoutal svoji one man show, a chvílemi doslova přiváděl svými zákroky domácí hráče k slzám. Bohužel domácí hnáni bouřlivou atmosférou jednu branku vstřelit dokázali. Vaňov mohl odpovědět v 80.minutě, to Rytíř zatočil standartku do vápna na volného Dvořáka J, jehož střelu na poslední chvilku vyšrábl brankář před nekrytého Boušu, ten ale z těžkého úhlu také selhal. V 90. minutě ještě Vaňov vybojoval rohový kop, po kterém Bouša vyprášil brankáři rukavice. Poté už se mohli domácí radovat ze zisku tří bodů.

V příštím zápase přivítáme lídra soutěže, Libouchec.

TJ KRÁSNÁ LÍPA - TJ VAŇOV 1:0 (0:0)

sestava: Kalina - Dvořák J., Caninec, Bárta(75.Brabec), Příhoda - Martinů(70.Veselý), Vaňkát, Machek, Stakič(46.Dvořák T.) - Bouša, Rytíř

autor:nasjara

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář