Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov se na memoriálu Vladimíra Rejmona ve Svádově umístil na čtvrtém místě

19. 7. 2008

ObrazekPo roce Vaňov znovu dostal pozvánku na vyhlášený memoriál V.Rejmona do Svádova. Turnaj, který měl stejné obsazení jako loni, přisoudil Vaňovu v prvním zápase také stejného soupeře, FK Neštěmice loňského vítěze a největšího favorita. 

Neštěmice byli do Vaňova zakousnutí celí zápas, ale jejich ataky pozorně bránící Vaňov někdy i se štěstím dokázal hodně dlouhou dobu eliminovat. Trenéři Charvát a Donauf naordinovali defenzivní taktiku, která málem slavila proti zkušenému soupeři úspěch. Neštěmičtí hráči ale ve druhém poločase přeci jenom jednou míč do branky dotlačili a zaslouženě postoupili do finále, také proto, že chvilku před koncem zápasu pohrdl vyrovnáním Houda, jenž neproměnil penaltu.

V zápase o bronz Vaňov narazil opět stejně jako loni na tým Velkého Března, který v prvním zápase nestačil na pořádající Svádov.

V tomto zápase se ukázalo že první zápas stál Vaňov mnoho sil a Velkáč toho dokázal využít, konečný výsledek 1:3 byl poměrně milosrdný. Jedinou branku Vaňova na turnaji vsítil z penalty Láďa Caninec.

V turnaji nastoupili: Karas, Burgr - Caninec, Dvořák J., Dvořák T., Sibal P., Sibal J., Protschke, Houda, Rytíř, Hamala, Pec, Strádal, Dovolil, Dolák, Harciník, Šebík, Příhoda