Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov se po výhře nad Liběšicemi dokázal zachránit již kolo před koncem

15. 6. 2008

Po dobrém výsledku na hřišti Chuderova, který nás udržel v dobrém postavení vzhledem k záchraně pro zbylé dva zápasy, nás čekal na domácím pažitu rozhodující boj. Tentokrát byl naším soupeřem tým SK Liběšice. Vaňov má v posledních kolech problémy se sestavou, proto byli povoláni naši záložáci MUDr.Zikmund, trenér Vrba a rumunský matador Ventel Hagi Pec. Všichni tři se dostali na hřiště a podali velmi dobrý výkon.

První poločas byl ostatně jako vždy ve znamení vaňovské převahy. Tentokrát ale přišlo i to, co nám chybělo v minulých zápasech-branky. O tu první se postaral Veselý, jenž využil Rytířovu přihrávku před prázdnou branku a nemílil se 1:0. Prakticky vzápětí už to z Vaňovem vypadalo velmi dobře. Po pravé straně utekl Dvořák T. a předložil před branku lahůdkový centr, na který si naběhl Rytíř a efektní rybičkou vstřelil hlavou svůj první gól v sezóně 2:0. Kaňkou prvního poločasu bylo snížení Liběšic. Po zbytečné ztrátě balonu na středu hřiště se hostující hráč dokázal prosadit nad naší obranou 2:1.

ObrazekI v druhém dějství byli vaňováci jednoznačně lepším týmem. Velmi aktivní a nebezpečný byl zejména Dvořák T., jeho ataky po pravé staně přiváděli početné publikum do varu a hostující obranu k zoufalství. Zápas byl ale nervózní až do úplného závěru. V poslední minutě vybojoval míč Slanina a předložil ho do vápna Pecovy, který se po kontaktu s hostujícím hráčem poroučel k zemi-penalta. Stejně jako minulý týden se k zahrání postavil Houda, a nemílil se 3:1. Chvilku na to rozhodčí zápas ukončil.

Tento výsledek nás na 99% již kolo před koncem udržel  v 1.B třídě i pro příští rok!!!

TJ VAŇOV - SK LIBĚŠICE   3:1 (2:1)

vaňovské branky: Veselý, Rytíř, Houda

sestava: Kalina - Caninec, Vaňkát, Brabec(60.Vrba),Bouša - Rytíř, Houda, Machek, Dvořák T. - Zikmund(85.Slanina), Veselý(87.Pec)