Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov se vítězstvím nad Chuderovem udržel ve hře o záchranu

8. 6. 2008

ObrazekVaňov v dalším kole 1.B třídy zavítal na umělou trávu v Neštěmicích bojovat o naději v záchranu soutěže proti Chuderovu, který zde letos hraje z důvodu rekonstrukce vlastního hřiště domácí utkání.

V prvním poločase byli domácí hráči aktivnější a dostávali se také do slibnějších příležitostí, z nichž některé byli jednoznačně brankové. Na vaňovských hráčích byla vidět snaha, ale také trochu křeč po neúspěšných výsledcích v minulých zápasech. Nemohoucnost chuderovských hráčů v koncovce a malá aktivita vaňovských hráčů stanovili poločasové skóre 0:0.Obrazek

V druhém poločase se hra vyrovnala. Chuderov stále hrozil, ale jejich snaha troskotala na vaňovské obraně a dobře chytajícím Kalinovy. Vaňovští se ale také stále víc a víc tlačili do koncovky, a byli za to odměněni. Rozhodčí odpískal za stažení Veselého ve vápně pokutový kop, který Houda s přehledem proměnil 0:1. Konečně se na  Vaňov také usmálo štěstí, které při nás stálo až do konce utkání. Chvilku před koncem mohl ještě pojistit vítězství Veselý, který po hlavičkované v malém vápně s Dvořákem T., trefil ze dvou metrů pouze gólmana domácích. Zápas tedy po devadesáti minutách skončil pro nás šťastnou a vzhledem k ostatním výsledkům velmi důležitou výhrou.

Neuvěřitelně zamotaná tabulka na chvostu nám velí uspět i v následujících zápasech tak mákneme a zachráníme to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FK CHUDEROV - TJ VAŇOV 0:1 (0:0)

branka: Houda

sestava: Kalina - Caninec, Dvořák J.(25.Hanták), Brabec, Bouša - Rytíř, Vaňkát, Machek, Dvořák T. - Houda, Veselý

Obrazek