Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ VAŇOV - MSK TRMICE 1:2

2. 9. 2007

Ve třetím kole jsme na vaňovském hřišti přivítali jednoho z adeptů postupu tým Trmic. Oproti minulému utkání náš tým prodělal, díky absenci pěti hráčů základní sestavy, několik změn. Citelně chyběl zejména Machek ve středu pole.

V prvním poločase Trmice dostali Vaňov pod souvislý tlak a jen díky neschopnosti jejich střelců a zejména výborných zákroků brankáře Kaliny nedokázali skórovat. Nadruhé straně stojí za zmínku asi jen střela Dvořáka J., který si naběhl na chytrou Houdovu přihrávku, ale nedokázal svůj pokus vměstnat mezi tři tyče Trmické branky. Poločasové skóre tedy 0:0.

V druhém poločase se hra o trochu zlepšila, ale zároveň začalo úřadovat trio rozhodčích. Nejprve se po zmatcích v obraně dostali Trmice po krásné střele do vedení. Přibližně v 60.minutě HR ukázal Dvořákovi J. přísnou žlutou kartu. Byla to už jeho druhá, tak se musel poroučet ze hřiště. Tento moment jako by domácím prospěl a na čas dokázali Trmice přikovat na jejich polovině. V 75.minutě se Vaňov dočkal vyrovnání, Dvořák T. uvolnil Veselého, který prostřelil Pozděnu 1:1. Už to vypadalo, že z tohoto duelu Vaňov urve alespoň bod, jenomže 2.minuty před koncem dorazil trmický hráč balón do sítě z jasného postavení mimo hru, které jakoby náhodou asistent HR přehlédl 1:2. Do konce utkání se již nic zásadního neudálo, a tak Vaňov utrpěl první domácí porážku sezóny.

Příští kolo zajíždíme na půdu Unionu Děčín.

TJ VAŇOV - MSK TRMICE 1:2 (0:0)

branka Vaňova: Veselý

sestava: Kalina - Caninec, Dvořák J., Petřík, Příhoda - Brabec, Houda, Vaňkát, Rytíř - Dvořák T., Bouša

střídal: Veselý

author: nasjara