Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov utrpěl doma debakl, prohrál 0:4 se Svádovem

28. 9. 2008
Vaňov - Svádov 0:4 (0:1)

sestava:
Kalina - Bouša, Dvořák J., Bárta, Protschke (10.Šimek) - Dvořák T., Vaňkát, Machek, Jelínek, Příhoda - Martinů L.

střídali Kodat, Veselý

     Další domácí zápas nás čekal již tradiční soupeř, který má také postavené své hřiště podél Labe. Směrem po proudu blíže k Děčínu. Je to Svádov. Doma máme s tímto týmem výbornou bilanci a zápasy bývají hodně vyhecované. Diváci to mají blízko, a tak jich přišlo hodně.
     Počasí také přálo a tak se mohlo o půl páté začít hrát. Hned v 5. minutě musel trenér Charvát střídat, zranil se Protschke, vypadá to na prasklý lýtkový sval. Zápas to byl od počátku spíše bojovný, v prvním poločase si vyložené šance ani jedno mužstvo nevytvořilo. My jsme využívali hodně pravé strany, kdy Dvořák T. svými centry, ale vážné ohrožení pro hostujícího brankáře Paseku se nezrodilo. Všechny naše hlavičky mířili doprostřed branky, kde byl gólman připravený. Hosté hrozili spíše rychlými brejky a nakopávanými míči. Z jednoho brejku soupeř udeřil. a to v 15 minutě. Cenrovaný míč se Lukačinovi nevydařil, bohužel byl tak zakroucený, že přes našeho brankáře Kalinu přeletěl a od tyče se odrazil do branky. Bylo to pro nás šok. Do konce poločasu jsme vyrovnat nedokázali.
     Ve druhé půli hra pokračovala ve stejném tempu, fotbal to nebyl zrovna pro diváky pohledný. Bohužel pro nás, hosté ho aspoň okořenili góly. Naše obrana si vybrala slabou 10ti minutovku a hosté dvakrát vsítili. Své vítězství potvrdili proměněným pokutovým kopem na 4:0. My jsme měli možnosti alespoň zkorigovat, brána soupeře nám tento zápas zůstala zakletá. Rozhodčí ukončil zápas a my jsme se svěšenou hlavou odcházeli do kabin.
     Výsledek zápasu je pro nás krutý, bohužel soupeř nás potrestal v efektivitě a své šance proměnil. Nezbývá než zvednout hlavy, zapomenout a připravit se na další boje, kterých nás čeká ještě dost.

VAŇOV DO TOHO!!!

copyright by Drtikol