Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov v Heřmanově neporazitelnost neudržel - prohrál 1:2

20. 9. 2008
Heřmanov - Vaňov 2:1 (0:1)

sestava
Kalina - Bouša, Dvořák J., Jelínek, Protschke - Rytíř (78. Kodat), Machek, Vaňká, Příhoda - Veselý (55. Dvořák T.), Houda (85. Sibal P.)

     I v 5. kole chtěl Vaňov udržet neporazitelnost a přivézt si z Heřmanova alespoň bod. Domácím se vůbec nedaří.
     Ve výše položené obci foukal silný vítr a bylo poněkud chladněji. Proto bylo potřeba se pořádně rozběhat. V prvním poločase jsme měli mírnou převahu, vytvořili jsme si i slibné šance. Bohužel Dvořák J. (hlavou nastřelil tyč) i další hráči v koncovce selhali. Ujmula se až v 32. minutě střela z přímého kopu, který provedl Příhoda. Domácí praktický první poločas hráli na rychlé brejky, vážněji našei branku neohrozili. Do konce poločasu se stav nezměnil, a tak mohl jít trenér Charvát do kabiny spokojený.
     Ve druhé půli se ale karta obrátila. Domácí začali více běhat a tvořit hru. Vypracovávali si i nebezpečné šance, naše obrana si naštěstí se vším poradila. My jsme hrozili spíše z brejků. A šance to byly nebezpečné, ale opět jsme zklamali v koncovce. Zde je potřeba hodně zapracovat. Po naší velké šanci se potvrdilo známé pravidlo nedáš dostaneš. Ihned z protútoku fauloval Bouša jednoho z domácích útočníků v našem vápně, rozhodčí píská penaltu. Nebylo pochyb. Heřmanovský hráč musel střídat, dostal pěkně na holeň. Ihned po tomto faulu se rozčilovala naše posila Jelínek a to po právu. Máme tolik šancí a pak dostaneme takovouhle haluz. Heřmanovský exekutor se nemýlil. Psala se 61. minuta. Poté se hra vyrovnala, domácí byli ale nebezpečnější. A v 77. minutě opět udeřili. Stav 2:1 pro Heřmanov. Bohužel, do konce zápasu jsme si nevypracovali už vážnější šanci, naši hráči řeší některé situace před hostující brankou dosti zbrkle.
     Věřme, že začneme šance proměňovat, nejlépe v dalším kole doma se Svádovem. Vaňov do toho!!!

copyright by Drtikol