Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňovská rezerva zvítězila v Malém Březně 4:0

14. 10. 2007
Malé Březno - Vaňov B 0:4 (0:2)

neděle 14. 10. 2007, 10:45

Malé Březno - Vaňov B 0:4 (0:2)
sestava
Burgr - Brabec Jiří, Caninec, Štěrba, Příhoda - Adamec, Matiscsak J., Záleský, Duchoň (80. Brabec Jan) - Matiscsak L. (60. Hájek), Hanták (70. Novotný)

    Po 9 kolech zatím naše rezerva stále bez porážky. To je vizitka našeho nového trenéra Františka Donaufa, přezdívaného Varan. Před námi je už jen béčko Mojžíře, které zatím všechny zápasy vyhrálo. I tak je to skvělá bilance.
    Zápas v Malém Březně měl pro některé hráče velmi nepříjemný začátek, přeci jenom v 10:45 v jiné dny, několik jednotlivců ještě dospává manko z předešlé noci. Nedá se nic dělat, pro všechny jsou stejné podmínky.
Domácí se již několikátou sezónu trápí, mají velké výsledkové výkyvy. My na ně umíme hrát, předešlé zápasy byly vždy bohaté na branky a byly i veselé.
    Od počátku zápasu jsme měli míč na kopačkách my, na hřišti jsme dominovali. Hosté se prakticky do našeho vápna za první půli nedostali. V úvodu nás poslal velice veselým a zajímavým gólem do vedení Ludvík. Branka nejde ani popsat, kdo nezažil, neví. :----))) Velmi dobře hrál Ježek v záloze, famózní kousky předvedl párkrát i Záleský. Po půl hodině hry se trefil na 2:0 hlavou Štěrba po přesném centru Drtikola. Prokázal tak svoji výbornou střeleckou potenci, za poslední 3 zápasy vstřelil 4 branky. Stav 2:0 zůstal do poločasu.
    Ve druhé půli přeci jenom domácí vystrkovali růžky. Pár nebezpečných střel kryl Bigmac v naší bráně. Domácí ho nechali vyniknout. Po 20 minutách  zvýšil na 3:0 po samostatném úniku Hanták, hosté se ho marně snažili chytit do ofsajdové pasti.  Tento stav byl pokynem pro trenéra Františka, aby dal šanci i náhradníkům. Do konce zápasu se ocitli sami před domácím brankářem ještě Hanták, Adamec, Hájek, ale ani jeden se pořádně netrefil. A tak musel naběhnout do vápna Caninec, který lehce tečoval míč z rohu zahraného na přední tyč. Domácí obránci si míč pak sami dopravili do branky. Výsledek 4:0 již zůstal do konce. U Františka Donaufa vládla po dlouhé době spokojenost. V poklidu, bez zranění jsem dokráčeli k celkem snadnému a jednoznačnému vítězství.
    Nyní nás čeká v dalším kole na domácím hřišti v derby dvou rezerv Přestanov B. Všichni hráči se už těší, očekává se bojovný zápas, věřme, že skončí vítězně pro naše béčko..


copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář