Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňovský beton povolil proti Neštěmicím až v závěru

8. 2. 2009

Ve čtvrtém utkání zimního turnaje vaňovské prověřil soupeř ze špice krajského přeboru ČL Neštěmice.

Vzhledem k četné marodce nastoupil Vaňov znovu v improvizované sestavě do utkání s cílem pokusit se o překvapivý zisk nějakého bodíku.

Domácí se hned od úvodního hvizdu do svého soupeře zakousli a zle Vaňovu zatápěli. Hosté ale bránili po celé utkání velmi dobře, a když už se ČL dostal do nějaké šance, tak byla jejich koncovka žalostná, nebo byl na místě znovu skvěle chytající Dušovský. Studenou spršku připravil domácím Zemín, jenž nastoupil ke svému prvnímu startu za Vaňov, využil chyby domácí obrany a z 35 metrů přehodil překvapeného domácího golmana. Touto šťastnou brankou Vaňov vedl po prvním poločase 1:0.

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Neštěmice bušili do vaňovské obrané hráze. Ta dokázala ale dlouho odolávat. Nakonec přispěchal napomoc rozhodčí Sůra, jenž z pozice asistenta HR odmával nastřelenou ruku ve vápně. Pískala se tedy penalta,  kterou domácí srovnali stav. Vaňov mohl jít po chvilce znovu do vedení. Po chybě domácí obrany dával hlavou malou domů Valenta, svého golmana ale přehodil. Situaci pro Neštěmice zachránil na brankové čáře domácí stoper . V poslední minutě zápasu Neštěmice nakonec přeci jen ještě jednou dokázali vaňovský val překonat a nakonec zaslouženě zvítězili.

ČL NEŠTĚMICE  - TJ VAŇOV 2:1 (0:1)

foto

branka: Zemín

sestava: Dušovský - Caninec,Dvořák J.,Dvořák T.,Protschke - Sibal P.,Veselý, Šimek, Hnízdo - Zemín, Kodat

střídali: Sibal J.,Brabec,Slanina,Záleský