Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňovu styl vesnického fotbalu nesedí, podlehl na hřišti posledních Liběšic

19. 10. 2006
Vaňovu styl vesnického fotbalu nesedí, podlehl posledním Liběšicím

Liběšice - Vaňov (0:0) 2:1
branky Vaňova - vlastní
ČK: Bárta

V 11. kole byl Vaňov hostem v Liběšicích. Poslední tým tabulky se chtěl určitě vytáhnout a zvednout se ze dna tabulky.

Zápas začal nástupem hráčů a již tradičním Drtikolovým hlasitým zdar, kterým rozproudil domácí diváky.

Hráči Vaňova přijeli neprohrát, a zápas se vyvíjel velice slibně. Již v 6 minutě pronikl do vápna Rytíř, upadl a rozhodčí k údivu domácích ukázal na penaltový kop. K desítce se postavil Machek a bohužel trefil do tyče. (jo tak možná kdyby to byla dvanáctka, tak ji tam kopne jako nic). Byla to škoda, protože už od začátku jsme mohli mít navrch a soupeř by musel dotahovat. První poločas byla hra clekem vyrovnaná, míč více na nohoudrželi na hrbolatém trávníku hosté. Domácí zahrozili dvěma střelami z větších vzdáleností, jedna skončila na břevně.. Jinak Liběšičtí nahrazovali fotbalovost tvrdostí, tato hra Vaňovákům moc nesedí. Jeden takový souboj odnesl ve výskoku Drtikol, kdy dostal loktem do rypáku. Krve z něj teklo jako z vola. Drtikol byl ošetřen a nastoupil ještě na posledních 5 minut prvního poločasu. Těsně před koncem poločasu prokázal opět Bóďa své střelecké trápení (řekněme spíše neumění), dostal krásnou přihrávku, uvolnil se a běžel sám na gólmana. A opět, už po několikáté (zmařené šance můžeme počítat na desítky) neproměnil a poslal míč vedle brány.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy ve stejných sestavách, hosté chtěli dát gól a přivést 3 body. Hrálo se spíše ve středu hřiště, nakopávané míče a obě obrany si s tím poradili. Uběhlo asi 10 minut, ke střele se dostal jeden z útočníků domácích, vystřelil asi z 25 metrů na našeho Bigmace. Před ním míč skočil na penaltě, překvapil ho a bohužel skončil v brance. Byl to opravdu laciný gól. Přesto jsme se nevzdávali a chtěli alespoň vyrovnat. Bohužel za několik minut přišel další trest, při rohovém kopu jsme neuhlídali jednoho z nabíhajících hráčů domácích, a ten z voleje z velkého vápna prostřelil chumel hráčů až do branky. Hráči Vaňova se nevzdávali, tlačili se do soupeřovy šestnáctky, ale bez úspěchu. Čtvrt hodiny před koncem přeci jenom svitla hostům naděje, kdy domácí hráči ve vápně řvali na svého kolegu "urvi to". Ten je poslechl a pěkným švýcarem zavěsil do vlastní branky (ukázal tak recept Bóďovi, jak se střílejí góly).
Alespoň bod se už Vaňovským nepodařilo odvést z hřiště posledních Liběšic, které tak posledního fleka přenechávají Chabařovicím. Vaňov tak odjel s prázdnou.

Červený moment zápasu:
Červenou kartu dostal náš hráč Bartoloměj. Asi v polovině druhého poločasu se na něj tlačil hráč domácích a okopával ho. Faul byl písknut. Bartoloměj si postavil míč, a
chtěl rozehrát, ale najednou měl krvavé oči a dOmácího hráče, který stál asi 3 metry od míče napálil. Hájil se tím, že chtěl rozehrávat. Došlo k pošťuchování, výměna názorů, menší potyčka. Přišli i další hráči obou mužstev, někteří se snažili spíše uklidňovat. Hlavní rozhodčí po konzultaci s lajnovým oba hráče vyloučil.
Uvidíme, jaký trest nastane, vzhledem k tomu, že nás není moc, doufejme, že to bude podmínka. Doufejme také, že to Bartoloměj pořádně zaplatí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ON-LINE zápas

Vrbič,22. 10. 2006 20:40

jako bych byl na stadioně

Super

nášjára,22. 10. 2006 14:21

Hroznej zápas,ale článek výbornej!!!