Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve Františkově si Vaňov připsal další remízu

2. 11. 2008

Františkov nad Ploučnicí, to byl další soupeř vaňovského týmu v podzimní části 1.B třídy.

A že domácí nebudou snadný soupeř naznačil úvod utkání. Domácí nás zatlačili a povedlo se jim také jednou dotlačit míč do branky a záhy se ujali vedení. Od této branky se ale začal do hry dostávat více Vaňov a vyrovnávací gól visel na vlásku. Z mnoha šancí stojí za zmínku Jelínkova střela ze střední vzdálenosti, kterou domácí brankář s námahou vyškrábl na břevno. Za malou chvilku domácí strážce svatyně uspěl také proti Boušovi, jenž pálil z velmi výhodné pozice. Poločasové skóre už se ale nepohnulo.

Vaňov ale pokračoval ve stejném tempu i ve druhém poločase a ihned v úvodu postupoval sám na brankáře Dvořák T., svůj pokus ale bohužel mezi tři tyče nevměstnal. V 55.minutě nahradil nachlazeného Jelínka Veselý a tento hráč dokázal po chvilce na hřišti srovnat stav za mohutného přispění Dvořáka T., jenž svůj další průnik zakončil lahůdkovou přihrávkou před zívající branku. Trenér Charvát už po několikáté ukázal, že má na střídající hráče šťastnou ruku. To se potvrdilo i v dalším střídání, kdy do hry poslal Kodata, ten pouze přeběhl do vápna hostí a hlavou vstřelil svůj premiérový gól za Áčko. Tato branka padla po rohovém kopu, který dobře zahrál Dvořák T. a připsal si druhou asistenci v zápase. Bohužel od tohoto gólu Vaňov vyklidil pozice a domácí toho dokázali využít. Výstavní trefou domácího útočníka stav znovu srovnali. Do konce zápasu bylo na obou stranách ještě pár rušných situací, gólem už ale žádná neskončila a tak zápas skončil remízou 2:2.

FK FRANTIŠKOV N/P - TJ VAŇOV 2:2 (1:0)

branky Vaňova: Veselý, Kodat

sestava: Karas - Caninec, Dvořák J., Protschke, Bouša - Houda(75.Martinů), Jelínek(55.Veselý), Machek, Dvořák T. - Hnízdo(70.Kodat), Rytíř