Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve Vaňově se po prvním zápase podzimní sezóny slavilo vítězství

19. 8. 2007
Vaňov - Úštěk 2:0 (0:0)
18. 8. - 17:00
branky Vaňova - Martinů, Bárta (pen)
sestava
Kalina - Bouša, Caninec, J. Dvořák, Martinů L. (Petřík) - Dvořák T., Vaňkát, Machek, Bárta - Stakič (Rytíř), Blažek (Houda)

    Na Vaňovský A-Tým čekal vstup do nové sezony. Každým rokem se nám začátek moc nedaří a tak určitě chtěli naši borci tuto sérii zlomit.
    Od úvodního hvizdu byla hra dost vyrovnaná, hrálo se a bojovalo spíše ve středu pole, obě mužstva kazila dost přihrávek. Z Vaňovských nejvíce hrozil svou rychlostí na pravé straně záložní řady T. Dvořák. Většina akcí domácích končila na velkém vápně. Hosté hráli spíše na rychlé brejky, Kalina v brance vše pochytal. Do kabin se ocházelo za poločasového stavu 0:0.
    Do druhé části zápasu vlítli domácí s tím, že vstřelí branku. Fyzická natrénovanost se s přibývajícími minutami začala projevovat, hosté se jen bránili. A Vaňovští potvrdili převahu první brankou. Ve 20. minutě druhého poločasu se dostal odražený míč po rohovém kopu k Martinů a ten nekompromisně tvrdou a přesně mířenou ranou pod břevno s 25 metrů rozvlnil síť hostů. To domácí uklidnilo. Postupem času se ale opět začali tlačit do vápna hostí a toho využil 12 minut před koncem T. Dvořák. Ve vápně si obhodil hostujícího stopera a kapitána, ten ho zastavil jen za cenu faulu. Rozhodčí samozřejmě nařídil pokutový kop, který se štěstím o tyč porměnil Bárta. Stav 2:0 znamenal pro Vaňov psychickou pohodu. A takto skončil celý zápas.

    Toto vítězství je pro nás velice důležité, je to výborný start do nové sezóny. Teď jen potvrdit domácí výhru ze Svádova a přivést 3 body. Jdeme na to...

copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fujky

Bláža,20. 8. 2007 7:13

hoši já už nechci slavit jak mě bylo blbě... sme se probral v neděli v 17 hod... ale 3 body doma... jen tka dál