Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve vyhecovaném zápase nejprve muži zdolali Trmice B a o týden později stejným výsledkem vyloupili Chabařovice

12. 9. 2011

nasjara

Zápas s trmickou rezervou přinesl zpočátku nudný fotbal. Později velké emoce na obou stranách. Velkou spoustu sporných momentů a nepřesných výroků rozhodčího Sůry, který velkou měrou přispěl k vyhecování tohoto zápasu, ve kterém se 2x červenalo. Na domácí straně byl hříšníkem Kodat, který před tím stihl vsítit dvě branky, třetí přidal Příhoda. Hosté dokázali těsně před koncem po hlavičce Brodského zkorigovat na konečných 3:2.

TJ VAŇOV - MSK TRMICE "B" 3:2 (1:1)

branky: Kodat 2, Příhoda

sestava: Červenka - Dvořák, Caninec, Protschke, Brabec - Příhoda, Krnáč, Houda, Sibal - Kodat, Hanták

střídali: Grumich, Harciník, ???

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Tento víkend vaňovští zavítali na půdu rivala z Chabařovic. A první poločas byl asi zatím nejlepší co Vaňov letos předvedl. Pozorná obrana, až na pár momentů domácím nic nedovolila, naopak směrem dopředu byli hosté trpěliví a dočkali se zasloužené odměny v podobě dvougólového náskoku. V obou případech úřadoval s chladnou hlavou Němeček.

Bohužel hned v úvodu druhé půle si obnovil zranění stoper Krnáč, a zároveň hosté ustoupili od svojí aktivní hry a rázem byli pány na hřišti domácí. Netrvalo dlouho a Chabařovice srovnali na 2:2. Hosty to ale nesložilo, naopak se dočkali další branky na které měl lví podíl Sibal, který se důrazně tlačil do koncovky a nakonec naservíroval míč na zlatém podnosu Martinů, jenž vsítil rozdílový gól. Hostující obrana už ostatní ataky domácích ustála.

SLOVAN CHABAŘOVICE - TJ VAŇOV 2:3 (0:2)

branky: Němeček 2, Martinů

sestava: Červenka - Krnáč(48.Strádal), Dvořák, Caninec, Protschke - Sibal, Grumich, Houda(60.Harciník), Příhoda - Němeček(85.Šebík), Martinů