Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z horké Trmické půdy veze A tým bod za remízu 0:0

12. 4. 2008

Vaňovský první tým, který rozehrál jarní část sezóny na výbornou, tentokrát zavítal na půdu loňského účastníka 1.A třídy mužstvo MSK Trmice. Zápas se odehrál před slušnou diváckou kulisou v nezvyklém dopoledním čase. Jednoznačným cílem bylo neodjet z Trmic s prázdnou.

Utkání bylo zejména v prvním poločase velmi vyrovnané. Do první šance zápasu se po pasu Dvořáka hned v úvodu protlačil přes dva obránce Martinů, v koncovce ale selhal, jeho nepovedená střela pouze olízla tyč. Trmice se snažili prosadit střelami z dálky. Pokusy Uhlíře a Mikeše však svůj cíl nenašly. Zápas ovlivnila 25.min, to se na polovině hřiště nesmyslně ohnal Mikeš loktem po Machkovi a uviděl červenou kartu. V první dějství se ještě dostal do slibné šance Machek po centru Rytíře, jeho hlavička ale skončila daleko od domácí branky.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s cílem udržet podruhé v řadě čisté konto a pokusit se vstřelit alespoň jednu branku. Stejně jako v předchozích zápasech Vaňovští ale ubrali plyn a nechali hrát domácí. Obrana ale znovu fungovala skvěle a bez větších problémů odrážela Trmické ataky. Vyjímkou byla šance Brodského, jemuž ale sebral míč z hlavy před prázdnou brankou na poslední chvíli Karas. Zápas se chýlil k bezgólové remíze což neunesl jeden z obránců Trmic, který si po odpískání vyšlápl na Machka a uviděl další červenou kartu. Vaňov si tedy svůj cíl splnil a odváží si z Trmic bod za remízu 0:0.

MSK TRMICE - TJ VAŇOV 0:0 (0:0)

sestava Vaňova: Karas - Caninec, Dvořák J., Příhoda, Bouša - Rytíř(75.Dvořák T.), Machek, Vaňkát, Houda, Martinů - Veselý(88.Vrba)