Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Velkého Chvojna veze béčko všechny body

4. 4. 2010

Po vydařeném vstupu do sezóny a získaném bodu na hřišti Mojžíře zavítala naše rezerva k důležitému záchranářskému boji na hřiště posledního Velkého Chvojna. Zápas se křížil s utkáním A týmu, kterému po minulém týdnu vypadlo několik hráčů, z toho důvodu trenér využil hráče rezervy. Také proto se do sestavy béčka vrátilo hned několik hráčů. V brance nastoupil Burgr, v poli Záleský a Stehlík. Celý zápas odehrála hned trojice dorostenců a v záloze byl připraven ještě Jarda "JEŽEK" Matiscsák.

Zápas se odehrál na velmi těžkém terénu plném krtinců a bylo znát, že si domácí s přípravou hrací plochy zrovna hlavu nelámou. Po konzultaci s hlavním rozhodčím se nakonec hlavně díky naší aktivitě utkání odehrálo.

Zápas díky stavu hrací plochy neměl dobrou úroveň. Vaňov byl ale v prvním poločase lepším týmem a dokázal svou převahu také zúročit ve vedoucí gól, když se svým důrazem dokázal ve vápně hostí prosadit Vondra. Do poločasu ještě spálil tutovku Hanták, který postupoval sám na domácího brankáře, jeho lob ale skončil pouze na masivní tyči domácí svatyně.

Ve druhém poločase se do útoku tlačili více domácí a dokonce sahali po vyrovnání. Naštěstí jejich koncovka byla žalostná, a když už se jim podařilo zakončit, tak je výbornýmy zákroky vychytal Plukas Burgr. Hosté hrozily pouze z "rychlých" protiútoků. Při jednom z nich našel Šimkův centr na vzdálenější tyči úplně osamoceného Hantáka, na kterého zívala úplně prázdná branka, hostující útočník ale v koncovce selhal a minul. Těsně před koncem ale hosté přeci jen druhý gól přidali. Další Šimkův centr do vápna tentokrát přesně našel hlavu Dvořáka, ten se nemýlil a stanovil konečné skóre 0:2.

Velkým kladem zápasu byl výkon trojice dorostenců Harciník, Vondra, Němeček, kteří podali velmi dobrý výkon a ukázali, že by mohli být příslibem do budoucna.

FOTKY ZDE

FKA VELKÉ CHVOJNO - TJ VAŇOV "B" 0:2 (0:1)

branky: Vondra, Dvořák J.

sestava: Burgr - Caninec, Záleský, Harciník, Brabec Jan - Němeček(74.Hájek), Šimek, Dvořák J., Stehlík - Hanták, Vondra