Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas o druhé místo čekal Vaňovskou rezervu proti SKP

3. 11. 2006

Zápas o druhé místo čekal Vaňovskou rezervu proti SKP

 


    Na těžkém terénu se odehrálo již další kolo podzimní části III.třídy okresního fotbalu mezi celky Vaňov B – SKP. 
    Na nedělní utkání mezi již zmíněnými celky se stahovala mračna a to přímo z nebe. Tak takový počasí jsme už dlouho neměli {krása}. Na rozmáčeném hřišti to vypadalo, že se hrát nebude, ale realita byla jiná. Rozhodčí do toho větru a kapek plného nebe vyslal oba celky a boj o druhé místo mohl začít.
    Nejprve něco o sestavě. Jelikož Áčko hrálo taky v neděli, tak jsme byli oslabeni o dost hráčů,trenér Komín musel postavit sestavu o které se nám snad ani nezdálo posledního hrál Duch a teda můžu potvrdit  hrál jak ďábel. Předním Ježek, kterého to pořád hnalo dopředu.Václav napravo, Honza Dovolil nalevo, Áda s Ludvou na středu, pravá záloha Hamala, nalevo Kuba. Ve předu tradičně Hanty a Krauč. Zápas se odehrával na těžkém terénu, trochu favoriti byly z SKPéčka, ale i se sestavou, která byla k dispozici, se s nimi dalo hrát. První gól a to smolný pro Václava, byla ruka, takže pentle jak vyšitá. Stav byl v té chvíli 0:1, ale my jsme bojovali, šance byly na obou stranách a jedna taková přišla po faulu před hranicí velkého vápna. Míč si postavil Hanty a nechytatelnou dělovkou vyrovnal na 1:1. Takovou levačku co má Hanty, by asi chtěl každý. Takto skončil i poločas, takže Vaňovští ještě žili.
    O druhé půlce jsme se ještě chvíli drželi bod, ale jak známé rčení je „nedáš dostaneš“. Tak i to platilo. Hanty vystřelil na branku a parádní oblouček se nesl do prázdné branky, kde ale stihl protihráč vyhlavičkovat. Na druhé straně častokrát čaroval Kála, který byl obstřelován snad ze všech možných pozic.Ale trest přišel, špatné nahrávky a k tomu rozmáčené hřiště, které nám spíše představovalo kluziště, nám nemohlo dávat naději na úspěch a byli jsme potrestáni ještě dvěma góly. Dík všem, kteří bojovali co to šlo, byl to opravdu těžký zápas.


Vaňov B - SKP 1:3
branka domácích – Hanty


Author: Áda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápisné bude

Áda,7. 11. 2006 7:59

Když už to po mě Drtikol opravil a Jára dal maturitu, tak vás hoši odměna nemine!

Zápisné

náš jára,3. 11. 2006 15:21

A nový kolega, maturitu splnil, takže ještě nějaký to zápisný:-D

Děkujeme Ádovi za spolupráci

Drtikol,3. 11. 2006 15:13

Díky Ádo za pěknej článek...