Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní příprava - účast na turnaji Memoriál Miloše Hona

29. 3. 2015

          Memoriál Miloše Hona

 

V přípravě jsme se zúčastnili zimního turnaje Memoriál Miloše Hona, spolu s dalšími sedmi týmy hrající okresní soutěže.

První celkem vyrovnaný zápas jsme smolně prohráli po naší vlastní brance. Vaňov – Proboštov 3:4.

Druhý zápas byl z naší strany velmi špatný, chyběl nám pohyb, nebyli jsme si schopni dát přihrávku a ochota podpořit spoluhráče. Do přípravných zápasů se zapojila spousta nováčků v našich řadách a tak výsledek 1:5 není důležitý.

Třetí zápas ve skupině proti týmu z Boletic vypadal o poznání lépe, i když nesehranost byla stále vidět. V utkání jsme byli aktivnější, nechyběla nám kombinace a taky se zlepšila komunikace na hřišti. Jenom škoda konce utkání, kdy jsme inkasovali branku po standardní situaci. S výsledkem 2:1 i předvedenou hrou můžeme být spokojeni.

V zápase o umístění čekalo nemilé překvapení, nemoci, zranění a práce na směny udělali z našeho týmu doslova trosku. Osm hráčů, kteří by měli do budoucna tvořit základ týmu, nebylo k dispozici. K časovému posunu utkání již nebyl prostor a než jej kontumovat rozhodli jsme se jej sehrát. Zápas se nám nepovedl po všech směrech a porážka byla více než krutá.

Turnaj byl pro nás oživením zimní přípravy a ukázal nám, jak jsou na tom hráči fyzicky i herně. A hlavně, že máme na čem pracovat. V turnaji jsme obsadili konečné 6 místo.