Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní turnaj v Neštěmicích: Vaňovu se premiéra proti Mojžíři nevydařila

19. 1. 2009
Vaňov - Mojžíř  3:6 (1:2)

     V chladném zimním počasí čekala mužstva Mojžíře a Vaňova premiéra na turnaji v Neštěmicích. Byl to také první zápas v novém roce 2009.

     Asi dvacet minut před výkopem, když se hráči připravovali v kabině, začalo celkem hustě sněžit. Umělá tráva pěkně klouzala, míč měl rychlý skluz. Podmínky ale byly pro obě mužstva stejné.

     Mojžířští hráči byli po celou dobu zápasu o něco běhavější, přeci jenom mají nyní mladší kádr. Svoji mírnou převahu využili v prvním poločase vstřelením 2 branek - nejprve z penalty (která se neměla pískat), poté z jasného ofsajdu. My jsme před koncem poločasu snížili - Dvořák T. z penalty (nutno přiznat, že se také neměla kopat).

     Ve druhém poločase soupeř zvýšil a vypadalo to, že je po zápase. My jsme se však osmělili a vrátili jsme se do boje o vítězství. Pomohl nám mladý gólman v brance Mojžíře, který podcenil kluzký terén a míč skončil dvakrát za jeho zády. Stav 3:3 ale dlouho nevydržel, inkasovali jsme ze standartních situací, kdy jsme vůbec nepkryli hráče soupeře. Mojžíř ještě vsítil další 3 branky a zvítězil 6:3.


copyright by Drtikol